Share

Spitalul Județean Suceava s-a redeschis pentru pacienții non-COVID

Spitalul Județean Suceava a redevenit funcțional pentru sectoarele non-COVID. În ziua de luni, 01.06 -n.r.), a fost internat primul pacient în secția de Chirurgie. 

Spitalul Judeţean Suceava a început să funcţioneze cu sectoare non-COVID, primul pacient fiind internat şi tratat la Secţia de Chirurgie. Până la deschiderea modului ATI de lângă Secţia Infecţioase de la Spitalul Vechi, la Spitalul Nou vor fi trataţii pacienţi COVID, cei de pe Terapie Intensivă şi dializaţii”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Tot luni (01.06 -n.r.), a ajuns şi staţia de osmoză inversă ce va fi montată pentru dializă

În ultimele 24 de ore au fost internate la SJU Suceava 33 de persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 39 au fost externate, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.

Citeste si   GCS: 391 cazuri noi de infectare cu coronavirus; în total - 28.973 de îmbolnăviri

În spitalul județean de la Suceava sunt internaţi în prezent 403 pacienţi, dintre care 168 de pacienţi COVID-19, 15 dintre aceştia fiind în Secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 29 de pacienţi COVID-19 şi 23 de persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Până în prezent, în judeţul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste, iar conform situaţiei întocmită de DSP Suceava se înregistrează un număr de 2.565 de persoane declarate vindecate.

Citeste si   Bacalaureat - duminică vor fi afişate rezultatele finale, după contestaţii

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ