Share

Comuna Lespezi va avea o bază sportivă 

Administrația Publică Locală din comuna Lespezi, județul Iași, a demarat recent o licitație publică prin care se urmărește achiziția unui studiu de fezabilitate ce are ca obiectiv realizarea unei baze sportive, beneficiarii principali ai acestui proiect urmând să fie chiar tinerii sportivi din comună.

Investiția se dovedește a fi necesară tinerilor sportivi din comună

Această achiziție a devenit mai mult decât necesară și asta pentru că în localitate există mai mulți tineri care deja practică sportul de performanță, existența unui spațiu potrivit antrenamentelor, chiar în comună, fiind un vis devenit realitate pentru mulți dintre aceștia care deja au reușit să câștige premii importante, și să reprezinte comuna la competiții internaționale.

După finalizarea procedurilor premergătoare realizării acestui proiect, va începe execuția lucrărilor, la finalul cărora vom avea un teren de fotbal, cu tribune, vestiare, nocturne și chiar cu o pistă de alergare.

În curtea Liceului Tehnologic din localitate avem o sală de sport construită de Compania Națională de Investiție, în anul 2011, cu 200 de locuri în tribună, o sală polivalentă, pe care o utilizează tineretul comunei Lespezi.

Această bază sportivă va fi utilizată pentru sportivii din comună care practică fotbalul la un nivel înalt, dar și pentru a-i pregăti pe pompierii voluntari, pentru concursurile profesionale la care participăm frecvent și unde am obținut locuri fruntașe”, a declarat primarul comunei Lespezi, Lazăr Ioan.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Proiectul va avea un buget limitat 

Cât despre valorea totală a acestui proiect, încă nu se cunosc detalii, deoarece acesta este în fază incipentă, urmând să fie predat Companiei Naționale de Investiții care se va ocupa de întregul proces de licitație.

Cert este că, potrivit declarațiilor făcute de primarul comunei Lespezi, proiectul se va realiza cu un buget limitat și asta pentru că la nivelul comunei mai există o sală de sport, care acoperă necesitățile sportivilor amatori din comună.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ