Vineri, 26 iulie, a fost adoptat proiectul conform căruia va fi înființată o Academie de fotbal ce poartă numele „Centrul de Copii și Juniori CCJ – ACADEMIA POLITEHNICA IAȘI”

Acest proiect a fost propus de Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași – Centrul de Copii și Juniori – Academia Politehnica Iași

Scopul proiectului este de a asigura o continuitate în pregătirea și competiția juniorilor ieșeni, care urmează să fie promovați în echipa Politehnicii.

Obiectivele principale propuse sunt: pregătirea micilor fotbaliști la un nivel superior de performanță, promovarea a patru – cinci jucători anual la echipa orașului și clasarea în primele patru locuri ale Legii Elitelor la juniori.

Suma alocata acestui proiect de municipalitate este de două mii de lei și va fi finanțat în baza Legii 69/2000 a educației fizice și a sportului

Cu aceste fonduri în perioada august – septembrie se va organiza o școală de vară în Voluntari, București, Mediaș și Constanta. Tinerii vor beneficia de un program de mentorat din partea seniorilor. De asemenea, se vor organiza în perioada septembrie – noiembrie, team building-uri creative și de pregătire pentru seniori  în București, Craiova, Târgoviste și Sibiu.

Departamentul Academiei Politehnicii Iași din cadrul clubului CSM Politehnica Iași a fost înființat în data de 1 iulie, în baza regulamentului Federației Române de Fotbal (FRF) și printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF din 6 iunie. Managementul Academiei este asigurat de Nucu Antohi – director general, care este și coordonatorul proiectului, Vasile Simionaș – director scouting, Adrian Kereszy – director tehnic și Cezar Honceriu – preparator fizic.

În cadrul ședinței consilierii PNL sau abținut în momentul votului acestui proiect.

Sunteți groparii sportului ieșean”, a transmis consilierul liberal Răzvan Timofciuc colegilor săi din PSD

Consilierul local Răzvan Timofciuc a declarat următoarele în cadrul ședinței: ”Această metodă este una subtilă în care folosim juniorii, pentru a plăti salariile echipei Politehnica Iași. Noi, liderii liberali, preferăm ca cele două milioane de lei alocate Academiei, să fie investite într-o bază sportivă de care pot beneficia cetățenii Iașului”

LĂSAȚI UN MESAJ