Share

Noile decizii luate de către M.A.I. privind combaterea coronavirusului duc la suspendarea activității comercianților din cadrul complexului E-gros

Complexul comercial Egros Iași, este cel mai mare complex comercial din zona Moldovei și unul dintre cele mai mari din țară.

Date fiind noile decizii luate de către M.A.I. privind combaterea coronavirusului o pare dinre comercianții care își desfășurau aciviatea în cadrul complexului E-gros au decis suspendarea activităţii până la sfârşitul lunii, în încercarea stopării răspândirii cazurilor de infectare. Există însă și comercianți care își vor coninua desfășurarea activității în parametri normali, printre aceștia numărânduse cei care vând produse alimentare sau cosmetice, care înseamnă aproape 70% dintre comercianţi prezenți în complexul comercial.

Citeste si   Distribuția COVID-19 | TOPUL județelor cu cele mai multe FOCARE. Unde au scăzut infectările în ultimele 24 de ore

Complexul comercial E-gros numară un trafic zilnic de 15.000 persoane, iar în interiorul său lucrează aproximativ 1500 de angajați, astfel riscul de investtare cu noul virus COVID-19 este crescut.

Pentru a diminua riscurile peste 30% dintre comercianţi au solicitat suspendarea activității, urmând ca angajați care vor fi trimiși acasă să fie plătiți în funcţie de decizia fiecărui angajator.

Citeste si   VIDEO Carambol rutier spectaculos la Constanța

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ