Răzvan Ciobanu nu se simțea deloc bine la mare și i-a scris asta unui prieten chiar cu câteva ore înainte să-și piardă viață

Ultimele mesaje ale lui Răzvan Ciobanu! „E groaznic aici!” Apar noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Dan Capatos tocmai a publicat ultimele mesaje pe care designerul le-a schimbat cu un prieten.

Discuția de pe Whatsapp arată clar că Răzvan era într-o stare de spirit foarte proastă și că și-ar fi dorit să plece de la Sunwaves, dar din păcate depindea de alți prieteni și nu avea bani și nici cazare, așa că efectiv trebuia să rămână acolo împotriva voinței sale. Discuția scoate la iveală faptul că deși lui Răzvan nu-i plăcea deloc el a revenit și pe seară la acest festival pentru că prietenul său Iulian Cercel agreea genul acesta muzical și îl lua peste tot cu el. Cu prima ocazie cu care Răzvan a putut însă să plece de acolo a făcut-o rapid cu mașină și a suferit groazniul accident în care și-a pierdut viața, anunță Cancan.

”Este groaznic aici. Groaznic! (…) La Sunwaves. Nu-ţi imaginezi. Nici eu nu îmi imaginăm. Intuiam, dar chiar aşa… niciodată! Ţie ţi-ar plăcea însă”, sunt replicile celebrului designer din respectiva conversaţie purtată în dimineaţa zilei în care şi-a pierdut viaţa. Aparent, acesta nu se simţea în largul lui la festival, aşa cum s-a văzut şi-n filmarea ulterioară, făcută publică de un fan Bravo, ai stil!

LĂSAȚI UN MESAJ