Venirea lui Șumudică depinde de fani

Gigi Becali a declarat pentru GSP.RO că venirea lui Marius Șumudică depinde de fani și că va pune o condiție viitorului tehnician.

Nu vorbesc acum de antrenor. Dar viitorului tehnician o să-i pun o condiție: să se ducă la Gică Hagi și să învețe de la el cum să-i facă pe jucători să joace dintr-o atingere. Că așa joacă Viitorul, dintr-o atingere. Nici măcar din două. O să-l întreb pe Gică Hagi cât mă costă. El îi face pe toți să joace așa, chiar și pe cei care la alte echipe nu jucau. El antrenează fizicul, că doar nu le bagă jucătorilor inteligență în cap. Nu se poate! 

Marius Șumudică e o variantă! Dar doar dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor, nu vreau să-i supăr. Nu mă consult cu ei la transferuri, dar îi întreb de antrenor. E vorba de bun simț. Vom vedea. MM Stoica nu-mi zice ce antrenor să aduc, chiar dacă e prietenul meu.

Credeți că Devis Mangia s-ar duce la Hagi să învețe de la el? E orgolios. Dacă se duce, și Mangia ar fi o variantă. O să pun condiția asta. Viitorul este singura echipă care-mi place din Liga 1”, a adăugat patronul FCSB pentru GSP.RO.

„Dar mai glumim și îmi zice «Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg». Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului”Marius Șumudică despre Gigi Becali, pe 9 mai, la TV Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ