Share

Vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Pisc Scrădeanu, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat pentruMediafax reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Trupul neînsufleţit al lui Pisc Scrădeanu ar fi fost descoperit de un apropiat.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac cercetări la faţa locului, iar primele date arată  că ar fi vorba despre o sinucidere.

Un alt lider sindical a murit în martie

Tragedia are loc la două săptămâni după ce un alt lider sindical a încetat din viaţă. Președintele executiv al Confederației Sindicale ”Meridian”, Ion Albu, a decedat în urma unui infarct, la data de 10 martie.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

La un moment dat, bărbatul a început să se simtă rău, iar părinții săi au sunat la 112 să ceară ajutor. Din păcate, echipajul medical, sosit de urgență la fața locului, nu a reușit să-i salveze viața.

Ion Albu s-a stins din viață la 53 de ani. A activat ca lider sindical în zona Rovinari, din partea Federației Naționale Mine Energie, până la începutul anilor ’90. Mai apoi, și-a continuat activitatea sindicală la București în cadrul al Confederației Sindicale „Meridian”, unde a fost președinte executiv.

Citeste si   Situaţia măsurilor întreprinse în judeţul Iaşi pentru a combate şi a împiedica răspândirea COVID -19

Vasile Turcu s-a spânzurat la sfârșitul lunii februarie


CITEȘTE ȘI …

Amanta l-a băgat în depresie pe Vasile Turcu? A atârnat în ştreang cel puţin 5 minute!


Vasile Turcu nu a fost, însă, singurul om de afaceri care s-a spânzurat în ultimele luni, informează libertatea.ro.

Un om de afaceri din Constanța, Dumitrache Economu, patron al unui lanț de cafenele și a mai multor restaurante din Constanța, a fost găsit fără suflare într-o locuință din stațiunea Mamaia Nord, la data de 14 martie. Potrivit Ziua de Constanța, victima ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii.

Citeste si   DSP a făcut anunțul! Câti elevi și profesori au fost infectați săptămâna aceasta cu noul Coronavirus

Și omul de afaceri Ciprian Melinte a fost găsit spânzurat, la mijlocul lunii februarie. Acesta s-a sinucis într-un restaurant, însă nimeni nu știe motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ