Share

Domnilor parlamentari aleși pe lista PSD Iași la alegerile din 11 decembrie 2016,

Domnule președinte executiv al PSD Iași,

Organizația județeană PSD Iași se confruntă de câteva săptămâni cu o situație inacceptabilă: cel care a fost numit interimar la conducerea PSD Iași atacă, zilnic, din toate pozițiile partidul, conducerea centrală și Guvernul format de PSD și ALDE, fiind aplaudat la scenă deschisă de propaganda anti-PSD.

În calitate de vicepreședinte al PSD Iași, i-am solicitat public domnului Mihai Chirica să se retragă din demnitatea în care a fost numit și să înceteze această mascaradă în care folosește funcțiile care i-au fost date de către partid.  Din păcate, domnul Chirica continuă în aceeași notă de vedetă TV care își ignoră colegii de partid și încalcă repetat statutul PSD.

De aproape două luni, dânsul nu a fost prezent la nicio ședință a Biroului Permanent Național sau a Comitetului Executiv Național. Practic, s-a autoexclus din aceste foruri de conducere ale partidului. Nu știm dacă e un gest de aroganță, de orgoliu sau de altceva.

Citeste si   CARACATIȚA de afaceri din spatele lui Maricel POPA! Cum își MASCHEAZĂ acționariatul (Ep. III)

Este evident însă că degeaba am avut un vicepreședinte PSD, căci acesta nu a mers la București să ne reprezinte.

În schimb s-a apucat să se reprezinte doar pe el, să joace împotriva propriei echipe, a PSD, partidul care l-a făcut primar, vicepreședinte la nivel național și președinte interimar la Iași.

În jocul său dublu, domnul Chirca a mințit public că organizația e PSD Iași este unită și înțelege ce face el. Organizația PSD Iași este unită, dar nu în jurul său. Numeroși colegi primari și președinți de organizații i-au cerut și în BPJ și în Comitetul executiv județean să înceteze cu luările de poziții care dăunează partidului și guvernului, dar au fost ignorați total.

Domnilor parlamentari, datorită PSD sunteți deputați și senatori. Datorită strategiei lui Liviu Dragnea și programului de guvernare propus românilor, PSD a ieșit învingător în alegeri, inclusiv la Iași. Vă solicit colegial să vă deziceți public de atitudinea și declarațiile domnului Chirica, care au adus confuzie și au dezorientat activul și electoratul PSD. Ochii pesediștilor sunt îndreptați către dumneavoastră și așteaptă să vă delimitați public de oricine aduce prejudicii partidului.

Domnule PREȘEDINTE EXECUTIV al PSD Iași, sunteți ca funcție numărul doi în PSD Iași numit tot de conducerea centrală, iar votul colegilor din partid v-a conferit și funcția de președinte al Consiliului Județean administrativ.
Dacă datorați toate acestea partidului și nu unui om, trebuie să vă apărați partidul și să vă delimitați public alături de parlamentarii noștri de ceea ce face domnul Chirica. Și spre dumneavoastră sunt îndreptați ochii primarilor din județ și activului din teritoriu.

Domnul Chirica se reprezintă doar pe el, folosind abuziv funcțiile care i-au fost date de partid. Dacă noi reprezentăm cu adevărat partidul, trebuie să apărăm PSD-ul și să sancționăm orice derapaj de la Statut și de la unitatea partidului.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Cu stimă și colegialitate, Ovidiu Mugurel Laicu, Vicepreședinte PSD Iași

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ