Share

Viceprimarul Radu Botez despre sedinţa economică consultativă

Viceprimarul Radu Botez este unul dintre invitaţii care va participa miercuri, 20 septembrie, de la ora 14:00, la Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi la o nouă şedinţă a Consiliul Economic Consultativ.

Tot astăzi se vor clarifica şi prezenta mai multe probleme legate de întârzierea PUG-ului. Deocamdată, viceprimarul nu-şi expune o părere sigură, deoarece în şedinţa programată astăzi speră să se lămurească totul cu privire la acest subiect.

“Este o invitaţie la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi pentru a participa la o discuţie referitoare la PUG. Sigur, noi ca şi beneficiari ai acestui PUG şi membrii ai Primăriei Iaşi putem oferi date referitoare la modul cum vedem noi realizabil şi ceea ce conţine PUG-ul viitor şi de aceea noi nu putem să arătăm decât ceea ce dorim în stabilirea zonei rezidenţiale”, a declarat Radu Botez, Viceprimarul Iaşi.


Share
Citeste si   VIDEO Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ