Share

Jurnalistul Victor Ciutacu îl critică dur pe Klaus Iohannis, pentru faptul că a preferat să-l anunțe prin SMS pe Sorin Grindeanu că este premierul desemnat. Ciutacu susține că ”Experimentul” de la Cotroceni are probleme clinice de comportament social.

”În sfârșit, în adevărata țară a tuturor posibilităților, avem (propunere oficială de) premier. Omul a fost anunțat pe sms de un alt soi de om (al cărui număr nu-l avea în agenda telefonului) și a fost nevoit să afle de la președintele partidului câștigător al alegerilor că nu face vreun ghiduș mișto de el. Dincolo de problemele clinice de comportament social ale experimentului bizar de la Cotroceni, pe care adulatorii tocmiți sau cei pur și simplu proști le bănuiesc a fi mari strategii politice, bine că măcar a fost emis un comunicat de presă pe tema zilei și că nu i-a băgat și un bau! introductiv în mesajul scris.

Citeste si   Scandal monstru! Susținătorii primarului ales, scandări obscene și înjurături, după alegeri, în fața casei contracandidatului

Altfel puteam bănui pe nedrept că i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat și s-a apucat să-i facă program nașului, numai să-l vadă odată plecat din miraculoasa fostă capitală europeană a sașilor de petutindeni. Una peste alta, lucrurile par să se fi așezat de minune. Serviciile au scăpat de perspectiva coabitării cu un prim-ministru neafiliat, neamțul a scăpat de povara desemnării și pleacă liniștit la revelionul de la Cisnădioara, pesediștii au scăpat de stressul că s-ar putea chiar să le iasă prima suspendare de succes din istorie, propaganda a scăpat de necesitatea de a sta cu mailurile deschise ca să primească ordinea de zi”, scrie Victor Ciutacu, pe blog.

Citeste si   Gabriela Firea, anunț despre renumărarea voturilor la Primăria Generală și la sectoare

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ