Share

Liderul Pro România s-a testat duminică, după ce Aurelia Țaga, colega sa de partid din Bacău, a fost testată pozitiv vineri. Ponta a participat alături de aceasta la reuniuni electorale,  Țaga fiind candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliul Județean Bacău. Deși inițial a subliniat că nu a încălcat regulile și că este victima unor atacuri politice, precizând că nu există o decizie a DSP care să îi impună să stea în carantină, Ponta a anunțat ulterior că va sta în izolare până la aflarea rezultatului testului.

Citeste si   Joe Biden, gafă de proporții: Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite l-a confundat pe Donald Trump cu George Bush

Pe de altră parte, liderul Pro România a cerut amânarea alegerilor din cauza riscurilor la care sunt expuși cetățenii și afirmă că guvernul poate fi acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor. 

”Consider o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România ! Dar – ghinion – nu au reușit ! (…)  Campania electorală și procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toți într-un pericol major și, evident, care nu era deloc necesar (…) Mii de oameni se vor contamina și mulți îți vor pierde viața din cauza Alegerilor Locale organizate în cea mai proastă perioadă”, scrie Ponta, pe Facebook.

Citeste si   Ultima zi de pelerinaj la Patriarhie: politicienii au venit la SF Dimitrie. Marcel Ciolacu s-a închinat la racla cu sfintele moaște - VIDEO

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ