Are sau nu Liviu Dragnea viză pentru SUA? Răspunsul ambasadei SUA la București

Victor Ponta și Iulian Fota, conferenţiar la Academia SRI și fost consilier prezidențial pentru securitate națională, au susținut, luni, că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai are viză pentru a merge în Statele Unite ale Americii.

Într-un răspuns, Ambasada Statelor Unite ale Americii la București susține că nu comentează cazuri particulare: „Nu comentăm cazuri particulare despre  vize”, se arată în răspunsul oficial al Ambasadei SUA.

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi împiedica răspândirea COVID -19

Iulian Fota:  „Cât timp PSD-ul se va ține de această politică anti justiție, anti stat de drept și anti democrație șansele ca în UE să fie recredibilizați sunt foarte mici. Singura lor speranță este să dreagă relația cu Statele Unite. Și aici e o chestiune foarte interesantă. Domnul Dragnea este într-o situație disperată. El nu are viză de Statele Unite.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Sunt voci foarte importante, grele care spun, aici și noi ne-am putea lămuri în zilele următoare, că domnului Liviu Dragnea i s-a ridicat viza de Statele Unite. Asta mi se pare un lucru foarte interesant. Mai ales că avem o antiteză cu acea fotografie faimoasă în care dl. Dragnea dădea mâna cu dl. Trump și ridicarea vizei de către Statele Unite. Asta îți arată o schimbare de 180 de grade.

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI

Probabil că este un gest disperat, dar disperarea a dus la costuri pentru România de câștigare a unei relații cu SUA pentru a contrabalansa izolarea asta internațională în care PSD se află pe linia cu UE și Bruxellesul, inclusiv cu Partidul Socialist”, a spus fost consilier prezidențial pentru securitate națională, Iulian Fota.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ