VICTORIE IMPORTANTĂ ÎN LIGA ELITELOR U19

Sâmbătă, 5 noiembrie, în Liga Elitelor U19, competiție ce reunește cele mai bune echipe de juniori din țară, tinerii fotbaliști ai Politehnicii au câștigat cu scorul de 3-2, în deplasare, contra CS Dinamo.

Deși conduși încă din minutul 2, ieșenii au revenit în joc prin golul marcat de Dodan, în minutul 23. În repriza secundă au trecut în avantaj, în minutul 58, când Asăvoaei a marcat pentru 1-2. Dinamoviștii au egalat la 2, însă doar pentru puțin timp fiindcă același Asăvoaei a marcat din penalty în minutul 77 și a stabilit scorul final: 3-2 pentru Politehnica pe terenul lui Dinamo!

“A fost un joc bun, în care am întâlnit o echipă foarte agresivă, care joacă acasă pe un teren sintetic cu dimensiuni la limita regulamentară! Agresivitatea gazdelor i-a făcut să joace în 10, apoi în 9 oameni, pe finalul partidei. Este o victorie cu atât mai importantă cu cât antrenorii lui CS Dinamo sunt cunoscuții foști mari jucători dinamoviști, Augustin și Dragnea”, a declarat antrenorul Dănuț Cănănău.

Cu această victorie, Politehnica ocupă locul 7 din 14 în Liga Elitelor U19, cu 5 victorii și 6 înfrângeri în 11 meciuri.

Următorul meci pentru juniorii ieșeni va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 12:00, în deplasare contra Chindiei Târgoviște.

Mai multe pe: politehnicaiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ