Share

Locul al treilea a fost ocupat de Mihai Iordan (USR-Plus), care a câștigat 3,87%, potrivit ziare.com

Adrian Gâdea este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul ”Belina”. Acesta este suspectat că ar fi atribuit ilegal concesionarea pe zece ani către terți a unei părți din insula Belina și  a brațului Pavel al fluviului Dunărea.

Citeste si   Al. Rafila: Vom avea probleme cu accesul la ATI. Ce prevede Planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19 din România

Mai exact, Gâdea ar fi ”promovat un proiect de hotărâre de Consiliu Județean privind transferul Insulei Belina și al Brațului Pavel în proprietatea județului Teleorman și în administrarea CJ, a inițiat un proiect de hotărâre de guvern reținând, în mod vădit contrar legii, legalitatea proiectului cu caracter individual ce se va numi H.G. 943/2013, având cunoștință despre încălcarea dispozițiilor legale care reglementează normele de tehnică legislativă, a trimis neoficial către M.D.R.A.P. documente emanând de la CJ Teleorman în formă de proiect, unele nesemnate și în lipsa adoptării unei hotărâri de consiliu județean”, se arată în referatul procurorilor DNA.

Citeste si   Firea, contraatac la Nicușor Dan: "Eu m-am descurcat 4 ani de zile, sub toate guvernele! Nu mai răspândiți minciuni! Nu mai falsificați realitatea!"

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ