Victorie uriaşă pentru CSM Poli Iaşi. Jucătorii lui Flavius Stoican au învins-o pe FC Botoşani şi rămân în cărţi pentru calificarea în play-off. Andrei Cristea a marcat golul de trei puncte

CSM Poli Iaşi continuă să viseze la calificarea în playofful Ligii 1. Jucătorii lui Flavius Stoican au câştigat derby-ul Moldovei, cu FC Botoşani. Gazdele puteau deschide scorul în prelungirile primei reprize, dar Cobrea a intervenit perfect la lovitura liberă executată de brazilianul Jo.

Portarul oaspeţilor nu a mai avut ce face în minutul 53. Platini i-a pasat decisiv lui Andrei Cristea, iar atacantul ieşenilor a îndeplinit o simplă formalitate. Căpitanul lui CSM Poli Iași a semnat cea de-a 90-a reuşită în Liga 1.

FC Botoşani a răspuns prin Mihai Roman, care a fost aproape să înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. A încercat o execuţie spectaculoasă, dar Rusu a fost la post. Pe final, Platini a fost aproape să dubleze avantajul gazdelor, dar bara s-a opus şi jucătorii lui Stoican s-au impus cu 1-0.

Cu acest succes, CSM Poli Iaşi a egalat-o la puncte pe FC Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ