Share

Cu  rezultate remarcabile de la Palatul Copiilor din Iași, prezenți la două festivaluri de teatru din Bruxelles și Italia

Ana Hegyi este înainte de toate, un Om deosebit, plin de talent, lumină, pozitivitate și voie bună. Sinonimul pentru actrița Ateneului din Iași și a profesorului de actorie de la Palatul Copiilor din Iași este BUCURIA permanentă de pe chip și din inimă.

Citeste si   Noi INTERVENȚII pentru deszăpezirea municipiului IAȘI

Este unul dintre cei mai îndrăgiți și iubiți profesori de actorie de la Palatul Copiilor din Iași pentru că pune suflet în toate proiectele pe care le realizează împreună cu iubitorii mici de teatru.

Izvorul de binețe, Ana Hegyi aduce alte vești îmbucurătoare pentru cei din lumea teatrală și nu numai

 

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU
„Angajare de clovn” la Bruxelles și în Italia

Printre alte realizări considerabile, este entuziasmată că practicienii de teatru școliți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au fost selectați cu spectacolul „Angajare de clovn” la două festivaluri de teatru: Youth on stage organizat de Jonna School din Leuven Wilsele, Bruxelles în perioada 2-8 aprilie și Brixen din Italia în perioada 6-10 iunie.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

E o plăcere de fiecare dată când o (re)văd pe minunea de om, în numele ei Ana Hegyi, deoarece aduce mereu zâmbete, veselie și împrăștie entuziasm, dar și ce proiecte concepe…!

Jos, pălăria Om frumos!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ