Share

Între viceprimarul Radu Botez și consilierul PNL Răzvan Timofciuc a avut loc un schimb dur de replici care a fost pe punctul să degenereze

Schimbul de replici a venit în contextul în care plenul Consiliului Local Iași a dezbătut mai multe proiecte de hotărâre inițiate de consilierul local PNL, Răzvan Timofciuc.

Proiectele au fost introduse pe ordinea de zi după o decizie a instantei.

Înainte de pauza de consultări, Radu Botez a catalogat drept “o prostie” un proiect al lui Timofciuc pentru analizarea posibilității de a realiza sensuri giratorii în mai multe zone din oraș.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Răzvan TIMOFCIUC: ”Un astfel de comportament huliganic nu are ce căuta în Consiliul Local”

”Într-un cadru democratic, nu voi răspunde niciodată violenței cu violența. Este descalificabil utilizarea violentei de către dl. Radu Botez, viceprimar și candidat ALDE la Primăria Iasi, astăzi, în ședința de CL. Sub privirea îngăduitoare a primarului și viceprimarului PSD. Dl. Radu Botez ar trebui să-și dea demisia și să se retragă din viața publică.
Majoritatea PSD-ALDE-Chirica te bate la propriu dacă ai puncte de vedere divergente. Democrația înseamă dezbatere, puncte de vedere diferite, argumente, nu utilizarea violentei pentru a-ți impune punctul de vedere. Un astfel de comportament huliganic nu are ce căuta în Consiliul Local. Sincer, ma încearcă și un sentiment de compasiune, e un om foarte tulburat”, a declarat Răzvan TIMOFCIUC pe pagina sa de facebook.

Radu BOTEZ: ”A fost o mână părintească pe gulerul hainei”

viceprimarul-radu-botez-va-candida-la-primaria-iasului-din-partea-alde”Nici vorbă de așa ceva. A fost o mână părintească pe gulerul hainei, nici nu l-am atins. Nu am mai rezistat deoarece a început să adreseze injurii în sensul de ”măi nesimțitule”. Se poate vedea și pe filmări. Eram la ședință, era toată lumea prezentă, nu putea să existe o bătaie. Doar am trecut pe lângă el, mi-a adresat ”măi nesimțitule” deoarece eu i-am spus că a venit cu niște prostii de propuneri pe ordinea de zi, care nu se puteau realiza”, a declarat viceprimarul Iașului, Radu BOTEZ.

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ