Share

Inginerii au reuşit să obţină un raport dintre putere şi greutate de 0.67 kg/CP, precum francezii îşi tachinau mai devreme fanii cu teaser-e misterioase. Bolide oferă la activ cu 250 CP mai mult, respectiv, decât cea mai puternică versiune Chiron cu acelaşi motor, iar constructorul menţionează că un asemenea rezultat se datorează noilor turbocompresoare, iar puterea maximă va fi disponibilă doar atunci când maşina va fi alimentată cu benzină cu cifra octanică 110. 

Citeste si   Horoscop 20 octombrie. Un prieten din trecut îți răscolește ziua. Decizii greu de luat

Bugatti Bolide accelerează în doar 7.37 secunde… până la 300 km/h! Deci este mai rapid în acest exerciţiu chiar şi decât un bolid de Formula 1! Reprizele 0-100 km/h şi 0-200 km/h au loc în 2.17 secunde şi, respectiv, în 4.36 secunde. Dar viteza maximă nu se limitează la 300 km/h, fireşte. Bolide accelerează de la 0 la 400 km/h în doar 12.08 secunde, iar plafonul psihologic de 500 km/h este atins în 20.16 secunde. Totodată, francezii susţin că noul lor hypercar va putea parcurge Iadul verde în 5 minute şi 23.1 secunde, iar traseul Le Mans în doar 3 minute şi 7.1 secunde.

Citeste si   Cuplul iernii: zodiile care se îndrăgostesc pe viață

Compania nu anunţă vreun termen de lansare şi, evident, nici preţul maşinii nu a fost specificat. Dar noi anticipăm că vreo câteva unităţi Bolide vor ajunge, totuşi, în colecţiile celor mai înstăriţi şi fideli fani ai mărcii franceze. 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ