Share

În urma unei acțiuni specifice desfășurate pe linia prevenirii și combaterii contrabandei în zona de competență, video au confiscat două autoturisme de lux și 4.502 pachete de țigări de contrabandă.

Cei doi șoferi sunt cercetați penal pentru contrabandă, față de unul dintre ei instanța dispunând arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si   Vaslui: Accident cu 6 victime, dintre care două decedate, la Costeşti; a fost activat planul roşu de intervenţie

Două autoturisme de lux și peste 4.500 pachete cu țigări de co…

În urma unei acțiuni specifice desfășurate pe linia prevenirii și combaterii contrabandei în zona de competență, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au confiscat două autoturisme de lux și 4.502 pachete de țigări de contrabandă.Cei doi șoferi sunt cercetați penal pentru contrabandă, față de unul dintre ei instanța dispunând arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Posted by Poliția de Frontieră Iași on Montag, 24. April 2017


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ