Share

Mă întreb cum au rezistat oamenii în zona aceasta 4 ani, 8 ani sau chiar 24 de ani. A venit momentul în care putem să eliberam această zonă, n-a fost ușor atâția ani să trăim sub această dictatură pesedistă. Sunt în fața dumneavoastră, vă spun că vom câștiga județul Teleorman pentru prima dată în ultimii 30 de ani, județul va fi condus de o echipă liberală, iar voi, primarii din zona Turnu Măgurele, veți fi eroii, veti fi cei care veți scoate la lumină, din noroi, această zonă subdezvoltată”, le-a transmis Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL la șefia CJ Teleorman, edililor liberali.

Citeste si   Primarul Capitalei - Nicușor Dan și-a prezentat programul pe care îl va avea după depunerea jurământului. Ce va face prima dată

Greul va începe după alegerile din 27 septembrie, pentru că sunt multe lucuri de făcut.

“Vorbim despre ce puteți voi să faceți pentru oameni, să vorbim despre ce poate face Eugen Pîrvulescu pentru Teleorman, despre ce poate face guvernul Orban. O spun tare, să mă audă toată România, cei de la PSD nu au vrut, au ținut oamenii în sărăcie, în izolare. Oamenii au depins de ajutoarele sociale, de primărie, de Consiliul Județean, de orașul Turnu Măgurele, de instituțiile statului, cele care au controlat această zonă,” a mai afirmat Pîrvulescu.

Citeste si   100% TU DECIZI! Tudor Benga, scandal cu conducerea USR. Cum se împacă antreprenoriatul cu politica

Liberalii acuză că zona se confruntă cu mari probleme, în condițiile în care lipsesc gazele naturale în mediul rural, de pildă.

În județul Teleorman trăiesc peste 368 de mii de persoane, potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică. 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ