Share

 

Cine este Mircea Negulescu și cum a reușit să ajungă de la om de bază în unitatea de elită a DNA Ploiești la procuror arestat și acuzat de represiune nedreaptă.

„Îl paradesc, uită-te la mine! Cu mine nu se joacă lumea, tu știi că nu am sentiment de frică. Cu Negulescu merge cu vorba bună, cu lugu lugu… Pe Negulescu, dacă l-ai amenințat, l-a luat capu” instantaneu și nu vrea decât să vadă sânge, nu îl mai interesează altceva”

Această înregistrare a fost printre cele care au dus la cercetarea lui Mircea Negulescu de către Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Procurorul Portocală este acuzat de represiune, cercetare abuzivă și abuz în serviciu.

Citeste si   VIDEO Nicolae Robu și-a anunțat înfrângerea la Timișoara: „Am pierdut, diferența este mare”

Vlad Cosma a fost cel care a spus, pentru prima dată, că Negulescu își obținea declarațiile amenințând martorii și fabricând probe. Despre toate aceste lucruri a stat de vorbă cu procurorii de la Secția Specială.

„Am depus în plangerea penala de la parchetul General, am enumerat dosarele în care s-au întâmplat acest lucruri si despre care pot prezenta dovezi. Despre cine erau? Nominal, Sebastian Ghită, Victor Ponta, Daniel Savu”, a declarat fostul deputat Vlad Cosma. 

Sora lui Vlad Cosma, Andreea Cosma, s-a plâns că procurorul Negulescu a vrut cu orice preț să îi distrugă viața.

Citeste si   Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel. Cum au întâmpinat-o oamenii la Primărie

„Negulescu m-a paradit, în sensul că mi-a distrus liniștea, cariera, viața și șansa de a mai avea încă un copil. Eu eram însărcinată la momentul în care el efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. M-am folosit de mintea mea ca să fac față omului care mi-a distrus viața”, declara Andreea Cosma.

Andreea Cosma l-a acuzat pe procurorul Negulescu și că a vrut să aibă o relație cu ea.

Întrebat dacă era atras de sora lui Vlad Cosma, Mircea Negulescu a negat acest lucru: „Nu a existat asa ceva, nu a existat niciun fel de pasiune,eu mi-am facut treaba si cred că s-a vazut”.

Citeste si   Traian Băsescu: Avem primar general! Doamnă Firea, ați pierdut, mergeți acasă!

În același timp, Negulescu spune că acuzațiile nu vor sta în picioare în instanță.

„Nu cred ca o sa fiu condamnat, va spun eu, că nu am pe ce sa fiu condamnat, pentru ca dosarele alea la un moment dat o sa ajunga la instante de judecata si acolo sunt niste judecatori care vor vedea ca n-am pe ce sa fiu condamnat”, a declarat Negulescu în interviul acordat în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Fostul procuror Mircea Negulescu susține că au fost, de-a lungul timpului, foarte multe presiuni exercitate asupra sa din cauza importanței dosarelor pe care le instrumenta și că a fost arestat pentru a fi redus la tăcere. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ