Un polițist în vârstă de 38 de ani a fost ucis cu multiple lovituri de cuțit pe peronul Gării Burdujeni. Șocanta crimă s-a petrecut joi seara, în jurul orei 21.15, sub ochii a zeci de martori îngroziți.

Agentul-șef Sorin Vezeteu era polițistul de serviciu din Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni.  Polițistul se afla pe peron, făcând patrularea obișnuită atunci când sunt trenuri în gară, iar absolut nimic nu avea să anunțe ce a urmat.

Criminalul care l-a ucis cu sânge rece pe poliţistul Sorin Vezeteu nu regretă nimic

politist omorat Burdujeni

Crimă înfiorătoarePolițist omorât cu o ploaie de lovituri de cuțit în Gara BurdujeniCiteşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-07-21/Politist-omorat-cu-o-ploaie-de-lovituri-de-cutit-in-Gara-Burdujeni

Posted by Monitorul de Suceava on Friday, July 21, 2017

Adus vineri dimineaţă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Ioan Beşa, individul care joi seară l-a omorât cu cruzime pe agentul-şef Sorin Vezeteu, a declarat că îşi recunoaşte fapta dar nu regretă nimic.
“S-a făcut dreptate. Am stat degeaba la puşcărie. Nu regret nimic”, au fost cuvintele lui Ioan Beşa. Acesta va fi prezentat unui judecător de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ