“…Cand nu mai ai nimic de pierdut poti sa te arunci in gol in prapastie pentru ca nu mai ai nimic de pierdut”

,,Vreau sa va multumesc ca ati venit aici in acesata seara si pentru ca ati cumparat cartea. Am simtit ca trebuie sa fac o schimbare pentru ca eu una sunt o persoana foarte constanta si caruia nu-i placea absolut deloc schimbarile drept urmare am avut nevoia ca durerea pe care o simteam sa fie mai mare decat durere pe care mi-ar fi provocat-o schimbarea, prin urmare cand nu mai ai nimic de pierdut poti sa te arunci in gol in prapastie pentru ca nu mai ai nimic de pierdut.

(…) Cel mai important este să învățăm să ne găsim liniștea interioară, să ne oprim și să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți” le-a transmis Andreea cititorilor săi.

Curtea Veche Publishing și Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet pe plan editorial al acesteia: “Descoperă-te” vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia unui echilibru.

Acest volum este rezultatul a numeroase trăiri pe care autoarea a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniște interioară aparte

Este un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită.

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră.

Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe crane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit. Ia-o de mână pe Andreea Raicu, așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.

Întâlnire de suflet a Andreei RAICU cu cititorii în contextul lansării cărții „Descoperă-te”

Lansarea cărții editate de Curtea Veche Publishing urmează a fi marcată printr-un turneu național în orașe precum Iași, Cluj, Timișoara, Constanța și București.

E important să învățăm să ne găsim liniștea interioară, să ne oprim și să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți” este mesajul Andreei Raicu pentru cititorii săi.

Descoperă-te” vine cu sfaturi și rețete practicate de autoare pe trei paliere extrem de importante în viața oricărei femei cosmopolite: sănătate, frumusețe și dezvoltare personală. Conținutul cărții se dovedește extrem de util, mai ales în ceea ce privește stilul de viață, fiind presărat cu idei practice despre gătit, îngrijire și întreținere corporală, terapii și valori personale.

LĂSAȚI UN MESAJ