Share

Lăsați-i pe copii să viseze pentru a ajunge cât mai departe în viață. Veți găsi întotdeauna la Primăria Municipiului Iași sprijin necondiționat, Primarul MIHAI CHIRICA

Mesajul primarului Mihai Chirica la începutul noului an școlar:

Dragi elevi, dragi dascăli, dragi părinți,

Școala ieșeană și-a deschis din nou porțile, pregătită și nerăbdătoare să-i primească pe cei doritori de cunoaștere. 
Profitați, dragi elevi, de valoarea școlii ieșene. Faceți din fiecare zi de școală, din fiecare oră de curs, o călătorie palpitantă care să vă poarte în orice colț al lumii, unde să dezlegați cele mai pasionante mistere ale existenței. Avem elevi excepționali. Avem dascăli minunați care știu să vă fie călăuze dintre cele mai destoinice. Aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții!

Dragi profesori,

Cultivați-le elevilor dumneavoastră dragostea de frumos, adevăr și bine. Predați-le lecția curajului și a demnității, rememorând momentele grele prin care a trecut acest popor. Învățați-i iubirea de meleagurile natale, pentru ca Iașul să redevină o redută a patriotismului!

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Dragi părinți,

Lăsați-i pe copii să viseze pentru a ajunge cât mai departe în viață. Veți găsi întotdeauna la Primăria Municipiului Iași sprijin necondiționat pentru educația de performanță. Veți găsi mereu în mine un prieten loial școlii ieșene. Vă doresc tot ce e mai bun în familie și vă urez succes deplin în carieră!

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Și pentru că în 2018 vom aniversa cu mare emoție Centenarul Marii Uniri, vreau să transmit tuturor ieșenilor mesajul că un popor responsabil este cel care-și cinstește înaintașii și nu-și uită trecutul. Ține de noi toți să ne achităm fără ezitare de această sfântă datorie!

Mult succes în noul an școlar!

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ