VIDEO | Elevă snopită în BĂTAIE în curtea unei şcoli sub privirile...

VIDEO | Elevă snopită în BĂTAIE în curtea unei şcoli sub privirile mai multor colegi

0

Scene înfiorătoare la o școală din comuna Albești, județul Botoșani. O elevă a fost filmată în timp ce este bătută cu pumnii și genunchii de o colegă, sub privirile mai multor tineri

Episodul violent a avut loc chiar în curtea unității școlare din Albești. Pe imaginile înregistrate se poate observa cum o elevă își prinde victima de păr, o lovește cu pumnii și picioarele, după care o trântește la pământ.

În tot acest timp, mai mult adolescenți asistă neputincioși la întreaga scenă, fără a încerca să intervină.

Sursa video botosaneanul.ro

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani au demarat o anchetă. Agresoarea este o fată în clasa a VI-a, la Școala Gimnazială numărul 1 din comuna Albești, care a rămas repetentă doi ani de zile. Victima este elevă în clasa a VIII-a la aceeași unitate de învățământ. Ambele fete sunt în vârstă de 14 ani.

”Legat de cele două eleve, pot să vă spun că este un incident nefericit și nedorit, care s-a petrecut cu ceva vreme în urmă. Noi am aflat de curând. Conducerea școlii, ca și poliția s-au autosesizat ca urmare a postării filmulețului pe site-urile de socializare. La nivelul Școlii Gimnaziale numărul 1 Albești s-a demarat deja  o anchetă, s-a constituit o comisie de cercertare disciplinară, urmând să ne fie comunicat rezultatul investigațiilor în zilele următoare. Eleva riscă sancțiuni, sancțiunea prevăzută legal, scăderea notei la purtare, vor fi incluse în mod automat și într-un program de consiliere psiho-pedagogică ca urmare a acestui incident,” Ciprian Manolache, purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!