Share

“S-au achiziționat niște containere sanitare, provizoriu, pentru câteva luni, să trecem și de această iarnă. Aceste containere sunt prevăzute, cu toalete, și apă curentă. (..) Putem să achiziționăm tablete. Eu pot să-i asigur pe toți copiii din Teleorman că vor avea condițiile legale și de igienă, în așa fel încât să-și desfășoare cursurile normal,” a afirmat senatorul liberal, candidat la șefia CJ Telșeorman.

Citeste si   VIDEO Stelian Ion: „Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie!”

Pîrvulescu a mai afirmat că guvernarea PSD a reușit să acapareze tot județul Teleorman și că de data aceasta alegerile vor fi făcute ca la carte.

“Timp de 30 de ani nu s-au vrut investiții în educație și învățământul teleromănean. (…) N-ar mai fi avut ei un control absolut, pentru că asta s-a vrut de fapt la Teleorman, că tot vorbim de Dăncilă, dar trebuie să spunem că nu ea conducea Guvernul României. Să nu subestimăm capacitatea lui Liviu Dragnea, el a condus și în perioada în care era Năstase, Ponta și Geoană.”

Citeste si   Rezultate parțiale alegeri locale 2020. BEC anunță primele date - ora 8.20

Totodată, Eugen Pîrvulescu a discutat despre insula Belina și l-a provocat pe contra-candidatul său, Adrian Gâdea, la o dezbatere publică.

“Un șomer nu poate să conducă un județ la momentul acesta. (…) Eu pot veni oricând într o dezbatere cu Adrian Gâdea, oricând, la orice oră, să ne spună ce a făcut în cei 3 ani la CJ Teleorman. Este o mare problemă în politica pesedistă,” a afirmat Pîrvulescu, în direct la Realitatea din PNL. 

Citeste si   Bogdan Aurescu: "Evoluţia situaţiei între Armenia şi Azerbaidjan, tulburătoare. România face apel către ambele părţi să reia dialogul politic"

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ