Share

Aproximativ 38.000 de oameni au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de ”tirania sanitară”, contestând măsurile restrictive despre care spun că încalcă libertățile fundamentale. Manifestanții au afișat bannere cu mesaje precum “Opriţi nebunia coronavirusului” sau “Puneţi capăt dictaturii coronavirusului”, iar unii au cerut demisia guvernului.

Citeste si   Coronavirus în școli din Dâmboviţa: Două grădiniţe şi clase din mai multe unităţi de învăţământ, în scenariul ROȘU

Inițial, protestele au fost pașnice, dar, după ce un grup de extremiști a încercat să intre în clădirea Parlamentului, poliția a intervenit în forță pentru a-i opri. Sutele de arestări au fost făcute pentru nerespectarea măsurilor recomandate de autoritățile sanitare, precum portul măștii și menținerea distanței sociale, după ce organizatorii protestului au fost somați în acest sens.

Citeste si   Nelu Tătaru: „Dacă nu vom respecta aceste precauţii, atunci se poate ajunge şi la 2.000 de cazuri de COVID pe zi”

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ