Share

Ambasadorul SUA în România contribuie la promovarea Moldovei și a Iașului. Deși pare un gest simbolic și lipsit de greutate, cântărește foarte mult în ochii investitorilor străini.

Iaşi

Ştiaţi că ambasadorul Hans Klemm are cunoştinţe despre agricultură? Este motivul pentru care s-a bucurat să întâlnească tineri fermieri români, care învaţă cum să întemeieze şi să conducă o afacere. Despre târgul de la Miroslava şi prezenţa companiei americane Amazon la #Iaşi, în cea de-a doua zi petrecută recent în Moldova.

Geplaatst door U.S. Embassy Bucharest op woensdag 12 april 2017

U.S. Embassy Bucharest

Citeste si   Tusimul din Judetul Iași este în continuă scădere

Ştiaţi că ambasadorul Hans Klemm are cunoştinţe despre agricultură?

Este motivul pentru care s-a bucurat să întâlnească tineri fermieri români, care învaţă cum să întemeieze şi să conducă o afacere. Despre târgul de la Miroslava şi prezenţa companiei americane Amazon la Iaşi, în cea de-a doua zi petrecută recent în Moldova.

U.S. Embassy Bucharest: Ne-am bucurat să aflăm cum contribuţiile unor cetăţeni americani ajută copiii şi fermierii din comuna Todireşti, judeţul Vaslui. Ambasadorul Hans Klemm a fost impresionat de munca depusă de World Vision Romania prin programele de educaţie sau pentru familiile cu situaţii dificile. A urmat inaugurarea unui nou Raft American şi o întâlnire cu oficialii judeţului.

În judeţul Vaslui.

Ne-am bucurat să aflăm cum contribuţiile unor cetăţeni americani ajută copiii şi fermierii din comuna Todireşti, judeţul Vaslui. Ambasadorul Hans Klemm a fost impresionat de munca depusă de World Vision Romania prin programele de educaţie sau pentru familiile cu situaţii dificile. A urmat inaugurarea unui nou Raft American şi o întâlnire cu oficialii judeţului.

Geplaatst door U.S. Embassy Bucharest op donderdag 13 april 2017

 

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ