VIDEO Hal de CONSILIER local din Iași! Trebuie să vezi asta, vei RÂDE în HOHOTE

0
Share

Problemele Iașului s-au epuizat, motiv bun de a lua și alte hotărări la ședința ordinară din cadrul Primăriei Iași.

„Intervenția mea de astăzi se adresează în exclusivitate colegilor consilieri și domnului primar Mihai Chirica. Are un titlu cam ciudat de fabulă: Lupul (și aici mă refer la fiara cea patrupedă) și Preotul, adică, în mod popular Popa. Patrupedul urmărește sațietate, iar bipedul îți zâmbește și pe urmă te folosește”, a declarat în conferința de presă Consilier Local PSD Pintilie Mihai.

Citeste si   Ultima dezbatere dintre Trump și Biden, controlată din buton. Ce spune președintele SUA despre această măsură

Consilierul era foarte îngrijorat că trăiește într-o zonă destul de sălbatică și îi este foarte teamă să nu-l atace haita de lupi și nu oricum, lupi în așteptare. Rugămintea lui râmâne valabilă: să nu-l mănânce lupii, că vai de noi, ce-am mai face, apoi?

Primarul Chirica l-a liniștit, răspunzându-i că se pricepe la vănătoare și această problemă se va „remedia”.

Citeste si   Joi se schimbă OFICIAL prefectul! Ludovic Orban: ”Da, Traian Berbeceanu se află printre posibilii candidați la funcţia de prefect”

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ