Share

Organizația PSD Suceava  a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

În cursul zilei de astăzi, PSD Suceava a susținut o conferință de presă în care a reamintit candidații pentru Parlament.

Videoclipul in direct poate fi vizionat AICI.

Astfel, la Camera Deputaților lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, dna Mirela Elena Adomnicăi, Popescu Vlad și liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădățan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriș Doinița-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe și Fediuc Cătălin.

Citeste si   Ministrul Bode anunţă stabilirea câştigătorilor pentru două loturi pe Autostrada Nordului, un lot fiind contestat

La Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.

Citeste si   VIDEO I Ionuț EPUREANU, Comisar Șef al IPJ SUCEAVA: „Dacă la început eram „LOMBARDIA ROMÂNIEI”, ulterior zona noastră a devenit o zonă bine gestionată din punct de vedere PANDEMIC”

În cadrul conferinței au luat pe rând cuvântul toți candidații PSD Suceava la PARLAMENT

În acest context, deputatul Eugen Bejinariu a ținut să amintească realizările guvernării PSD: în anul 2016 PSD a mărit substanțial salariile medicilor, iar astăzi sunt în prima linie și luptă zilnic cu virusul Sars-Cov2, și de câte ori Organizația PSD a fost la guvernare a existat o creștere economică la fel de substanțială, iar în ultimii 3 ani creșterea economică a fost peste țările din UE.

Citeste si   Spitalul municipal CÂMPULUNG MOLDOVENESC va fi dotat cu APARATURĂ şi ECHIPAMENTE medicale de ultimă generație


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ