Share

Un nou proiect finalizat cu succes în comuna Ion Neculce

Ieri, 16.01.2019, a avut loc inaugurarea Școlii Primare din Prigoreni.

Școala primară din Prigoreni este finanțată prin programul de dezvoltare local, PNDL 2. Lucrările au început în februarie 2018 și în aproximativ 2 ani s-a reușit finalizarea unei școli moderne, cu patru săli de clasă, cu toalete în interior și cu toate facilitățile necesare la standardele europene.

La eveniment au participat și Maricel POPA, președintele Consiliului Județean Iași, Camelia GAVRILĂ, deputat PSD, Vasile CÎTEA, deputat PSD, Vasile TOMA, senator PSD, Prof. Bogdan Gabriel BÂRZOI, Inspector Școlar General Adjunct, Marian TUDORAN, subprefectul Județului Iași.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

Ghoerghe VĂLEANU: ”În Școala Primară Prigoreni învață aproximativ 50 de copii”

”În Școala Primară Prigoreni învață aproximativ 50 de copii. Lucrările au durat de la semnarea contractului de finanțare din luna februarie 2018, aproximativ doi ani de zile. Valoarea totală a proiectului este de este un milion de lei.

După cele două școli modernizate în comuna Ion Neculce avem în execuție în momentul de față o grădiniță cu program prelungit și cu o valoare totală de 500.000 de euro.
Mai avem un dispensar care este în execuție, plus infrastructura rutieră din comună”, a declarat primarului comunei Ion Neculce, Gheorghe Văleanu.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Camelia Gavrilă, deputat PSD”Este un demers extrem de valoros și o consecvență ceea ce a făcut domnul primar alături de consiliul local si consiliul Județean”

”O comună care aproape finalizată din punct de vedere educațional. Pot lua comuna Ion Neculce ca un bun exemplu pentru ceea ce înseamnă educația în mediul rural.
Noi vorbim mereu despre profesor care sfințesc locul, ci despre educatori dedicați, de copii buni care merită să învețe într-un ambient de calitate.
Este important pentru copii să învețe într-o școală frumoasă în care profesorii sunt bine pregătiți și le oferă o educație aleasă”, a declarat deputatul PSD, Camelia Gavrilă. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ