Share

 

„Procesul electoral propriu-zis a decurs neasteptat de bine. Comisiile electorale au reusit sa lucreze bine. Însă, se pare că după vot, unii indivizi, vom vedea cine anume, au încercat să fraudeze rezultatele alegerilor, falsificând unele înscrisuri. E inacceptabil! Și aceste proceduri trebuie net îmbunătățite.

Dacă se constată că pesediștii au încercat să fraudeze rezultatele, atunci e clar că electoratul va sancționa drastic acest comportament Autoritățile trebue să verifice rapid cine și dinc e partid a încercat să fraudeze. Iar autoritatile trebuie sa verifice la sânge cine, ce și cum a reusit sau nu sa fraudeze aceste alegeri.

Citeste si   Nicușor Dan: „Noi, Bucureștiul, suntem pe marginea prăpastiei din punct de vedere sanitar” Va fi Târg de Crăciun în decembrie?

Dincolo e aceste aspecte, care aruncă o lumină foarte poastă asupra unora, e foarte clar că există proceduri folosite de unii candidați pentru a se pune în scenă. (…) Cei vinovați vor fi trași la răspundere. (…)

Un primar are legitimitate prin votul popular prin care e ales. Sunt convins ca toate acuzatiile vor fi clarificate si niciun primar nu isi va incepe mandatul sub semnul intrebarii”, a răspuns președintele la întrebările jurnaliștilor legate de acuzațiile de fraudare a rezultatelor alegerilor din ultimele două zile.

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ