Share

În cadrul unei conferințe de presă din data de 7 octombrie Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica a discutat mai multe subiecte de interes pentru cetățenii ieșeni.

Prin lista subiectelor abordate de edilul ieșean s-au regăsit subiecte precum: Evenimentele ce se vor desfășura de Sfânta Parascheva, ultima ședință a Consiliului Local, bursele școlar ce vor fi acordate elevilor ieșeni precum și alte subiecte administrative.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Autoritățile din Municipiul Iași continuă lucrările de reabilitare a spațiilor de joacă

Lucrările se vor desfășura pe o perioadă de 12 luni și vor fi realizate de firma SC Sport Play Systems SRL – SC Urba SRL pentru suma de 6.040.545 lei. 28 de spații de joacă pentru copii vor fi reabilitate și modernizate.

Citeste si   Ansamblul mixt Palas IAȘI, al companiei IULIUS, singurul PROIECT certificat LEED® Neighborhood Development din EUROPA Centrală și de Est

De asemenea, în timpul conferinței de presă edilul ieșean a declarat faptul că și în acest an Primăria Municipiului Iași primește cereri privind acordarea de ajutor pentru încălzirea locuinței în timpul sezonului rece.

Procesul pentru depunerea cererilor a început la data de 1 octombrie cu ajutorul Direcției de Asistență Socială.

În legătură cu evenimentele ce se vor desfășura cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva, Mihai Chirica a declarat că autoritățile vor păstra toate măsurile epidemiologice necesare pentru a preveni creșterea numărului de cazuri de infectări.

Citeste si   EXOZIȚIA anuală ”Flori de toamnă” din cadrul Grădinei Botanice IAȘI și-a deschis PORȚILE pentru VIZITATORI

Share

LĂSAȚI UN MESAJ