Share

Pro România Suceava a depus ieri (17.08 – n.r.) candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, respectiv la funcțiile de consilieri județeni.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a fost propusă Alexandra Harja Samsonescu, o tânără antreprenoare în vârstă de 30 de ani.

Pro România Suceava își depune candidaturile pentru Consiliul Județean Suceava

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Luni, 17 august 2020

Lista candidaților Organizației Pro România Suceava cuprinde 45 de persoane. Deputatul Cătălin Nechifor este urmat de consultantul fiscal Luminița Chihai, Teodor Sebastian Sîrghe, Pavel Florin Arusoaei, Dănuț Costel Gireadă, Vasile Gheliuc, Adrian Anița, Aurelia Maria Turenschi și Dorel Vasile Deneș. 

Catălin NECHIFOR: ”Am înțeles foarte mulți că e momentul unei schimbări”

”Acum, am înțeles foarte mulți că e momentul unei schimbări! Nu mai târziu. Astăzi e nevoie de schimbare, o schimbare curajoasă, o schimbare de profil administrativ, o schimbare de generații, pentru un lucru foarte simplu: traversăm un moment greu.

Cine nu a înțeles că Bucovina, că Suceava e căzută foarte rău: economic, social, chiar și uman, greșește foarte mult. E nevoie ca măcar noi, care am înțeles lucrul acesta, să venim cu schimbări și cu oforță proaspătă”, a declarat deputatul Cătălin Nechifor.

Alexandra Harja Samsonescu: ”Experiența mea ca antreprenor îmi este de folos în această cursă”

Experiența mea ca antreprenor îmi este de folos în această cursă, pentru mine nu există o problemă care să nu aibă rezolvare.

Mi-am propus să nu mai las tinerii să plece din județ și, chiar dacă au plecat, trebuie să facem cumva să-i aducem înapoi și să pună umărul alături de noi la binele acestui județ.

Trebuie să facem o schimbare la nivelul conducerii, a gândirii și a organizării. Numai dacă suntem uniți putem rezolva, trebuie să lăsăm la ușă ura și reproșurile, trebuie să tragem la aceeași căruță”, a declarat Alexandra HARJA SAMSONESCU.


Share
Citeste si   VIDEO l (P) Președintele Consiliului Județean SUCEAVA, Gheorghe FLUTUR: ”Mi-am propus să PROMOVEZ tinerii și ANTREPRENORII”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ