Share

Ieri au fost montate geamurile termopan la casa familiei Țibuleac

Casa familiei Țibuleac prinde contur! Ieri (18.12 nr.) a fost montată tâmplaria PVC, grație implicării firmei PRESTAREA, reprezentată prin dl. Gabriel Nichifor, care ne-a pus la dispoziție geamurile si ușa exterioară.

Mai este mult de muncă la VISUL familiei Țibuleac, însă mulțumită oamenilor cu suflet din Iași, am reușit până în acest moment să punem acoperișul și să montăm ușile și geamurile.

Bunătatea există în fiecare dintre noi și nu trebuie decât un impuls minor ca să o putem scoate la suprafață

Lipsa veniturilor a făcut ca familia Țibuleac, mama și copiii de 5, 10 si 15 ani să trăiască într-o biată cămăruță. Autoritățile și voluntarii au făcut primii pași pentru construirea casei, dar lucrările au fost sistate din lipsa fondurilor. Obiectivul final, de a le construi două camere, o bucătărie și o baie până de Crăciun, părea greu de atins, dar nu imposibil.

Astfel în urma demarării campaniei umanitare pentru strângerea de fonduri, au început să apară și primele rezultate pentru familia Țibuleac, din comuna Voinești. Noua locuință a început să prindă contur, lucrările fiind din nou demarate.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ