Share

Cosette Chichirău, candidatul USR la Primăria Iași, a prezentat echipa candidaților formațiunii pentru Consiliul Local

Pe lista candidaților se regăsesc: Filip Hăvârneanu, președintele USR Municipiul Iași, Silviu Gurlui, profesor la Facultatea de Fizică a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar și alți tineri pregătiți profesional pentru această funcție: Ionuț Anastasiei, Raluca Roșu, Iulian Musanu, Andrei Popescu, Cezar Baciu, Maria Carcia, Laura Chiticaru și Liviu Rusu.

”Avem pe listă profesori, avocați, ingineri, programatori și antreprenori. Este o echipă diversă, puternică, care va lupta pentru Iași, pentru a-l face așa cum ne dorim. Un oraș cu o asemenea istorie, merită un viitor pe măsura trecutului”, a declarat Cosette Chichirău, candidat USR la Primăria Municipiului Iași.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

Cosette Chichirău: ”Iașul are nevoie de un primar real, care să se ocupe de problemele mari ale Iașului și care să reprezinte la nivel național și internațional municipiul”

Cosette CHICHIRĂU a trecut în revistă prioritățile Iașului, declarând că cei care au condus până acum orașul s-au preocupat mai mult de amante, vile și de măturarea străzilor, nu și de marile proiecte.

”Pentru municipiul Iași prioritățile sunt cele pe care și cetățenii orașului le semnalează. 
Trebuie să reducem poluarea, să reducem haosului urban mai ales că nu avem nici acum, după 20 de ani un PUG aprobat, dorim să avem un oraș în care să ne simțim în siguranță și în care Poliția Locală să nu figureze doar pe statele de plată”, a mai declarat Cosette Chichirău.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Despre actuala conducere a primăriei Municipiului Iași, Cosette Chichirău se arată nemulțumită și declară că va face tot ce este posibil pentru a-l înlătura pe Mihai Chirica, din fruntea primăriei.

”Eu personal, voi face tot ce este posibil pentru a-l înlătura pe Chirica de la primărie și pentru a instala în sfârșit după 30 de ani o administrație corectă și competentă. Avem nevoie de un primar, nu de un director tehnic”, se arată în finalul declarației lui Cosette Chichirău, candidat USR la funcția de primar al Municipiului Iași.

Filip Hăvârneanu: ”Până în momentul de față nu am avut oameni competenți în primăria Iași, care să ne ofere un drum stabil”

Filip Hăvârneanu, care deschide lista candidaților la Consiliul Local Iași, a invocat lipsa proiectelor pentru sport și infrastructură.

Citeste si   Orban, după ședința BPN: "Interzicem organizațiilor locale să facă vreo înțelegere sau alianţă cu PSD". Cu cine se pot alia liberalii

”Sunt mândru că după 30 de ani Iașul va avea un primar care va face ceea ce trebuie pentru oraș. Din păcate avem foarte multe lucruri de făcut. Până în momentul de față nu am avut oameni competenți în primăria Iași, care să ne ofere un drum stabil. Din perspectiva mea, sprijinirea sportului ieșean este foarte importantă și aici nu fac referire doar la echipa mare de fotbal care ne reprezintă. Vom încerca să deschidem primăria Iași către toate persoanele”, a declarat Filip Hăvârneanu, candidat USR pe lista Consilierilor Locali Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. Lui C(l)osette Chichirau ii este mai la indemana functia de matroana. De ce majoritatea contractelor de energie lectrica sunt indrumate catre societatea Electro Univers SRL ? Am uitat sa va spun,patronul acestei unitati se numeste Ioan Chichirau. sHOW MUST GO ON !!!

LĂSAȚI UN MESAJ