Share

În decursul zilei de 14.10 a.c., Denisa GRIGORIU, Redactorul Șef al Ziarului Regional ”Bună Dimineața” a discutat într-un format live cu  Lucian MÎNDRUȚĂ la DIGI FM în cadrul emisiunii care abordează  cele mai importante subiecte ale zilei în plan National. Tema zilei a fost centrată pe subiectul Pelerinajului atipic care a avut loc la Iași în contextul hramului Sfintei Cuvioase Parascheva. 
Denisa GRIGORIU și Lucian MÎNDRUȚĂ au discutat despre Pelerinajul Sfintei Parascheva și cum au reușit credincioșii veniți la Pelerinaj să schimbe deciziile Guvernului privitoare la măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID – 19!
În acest context, amintim că sute de credincioși au protestat miercuri, 14 octombrie a.c., la IAȘI față de interdicțiile impuse în pandemie și restrângerea pelerinajului dedicat Sfintei Parascheva, cerând să fie și ei lăsați să se roage lângă moaște.

Oamenii au strigat în cor: ”Poporul nu este prost! La alegeri au nevoie de noi, acum nu”

Întrebată de Lucian MÎNDRUȚĂ ce s-a întâmplat concret la Iași și care este ideea centrală pe care ar trebui să o înțelegem cu toții referitor la evenimentele care au avut loc, Denisa GRIGORIU a completat că este pentru prima oară de la debutul acestei pandemii când românii printr-un protest spontan la Iași sau impus restricțiilor guvernamentale privind COVID -19 și au răsturnat astfel planul de măsuri cu care nu mai sunt de acord.

Citeste si   Proiectul ”Fii RESPONSABILĂ de sănătatea ta” inițiat de IRO IAȘI are ca SCOP prevenirea CANCERULUI de SÂN

”Ideea centrală pe care ar trebui să o înțelegem cu toți referitor la evenimentele de la Iași este următoarea: pentru prima oară de la debutul acestei pandemii, de primăvară până astăzi, deci, în decursul a jumătate de an, românii printr-un protest spontan la Iași sau impus restricțiilor guvernamentale privind COVID -19 și au răsturnat acest plan de măsuri cu care nu mai sunt de acord. Cam acesta este semnalul de baza pe care l-au dat românii, pelerinii în cazul de astăzi, veniți la Iași”, a declarat Denisa GRIGORIU de la Ziarul Regional ”Bună Dimineața”. 

Totodată, Denisa GRIGORIU a completat că protestele oamenilor au vizat autoritățile atât locale, dar mai ales centrale, care au luat deciziile cu privire la restricțiile impuse în contextul hramului Sfintei Cuvioase Parascheva. 

”Protestele oamenilor au vizat autoritățile atât locale, dar mai ales centrale, care au luat aceste decizii. Oamenii pur și simplu au contestat existența atât de virulentă a acestui virus și au adus în discuție multiplele bâlbâieli pe care autoritățile mai ales naționale le-au propagat de la începutul pandemiei”, a mai declarat Denisa GRIGORIU de la Ziarul Regional ”Bună Dimineața”. 

Intervenția Denisei GRIGORIU în emisiunea lui Lucian MÂNDRUȚĂ la DIGI FM a avut loc la împlinirea a patru ani a Ziarului ”Bună Dimineața Iași”.

În acest context, un gând de recunoștință și mulțumire se îndreaptă în mod deosebit spre colegii noștri de la DIGI FM care preiau pe calea undelor, știrile Buna Dimineața din Regiunea Moldovei prin intermediul corespondentului Ziarului “Buna Dimineața”!

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ