Share

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi (02.10. -n.r.) la sediul Partidului Național Liberal Suceava, președintele Gheorghe FLUTUR a ținut să mulțumească sucevenilor pentru votul acordat la alegerile din 27 septembrie 2020.

LIVE: Conferință de presă susținută de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Joi, 1 octombrie 2020

Gheorghe FLUTUR a declarat că este încântat că județul Suceava a reușit să obțină un procent de 46% prezență la vot, fiind astfel aproape de media națională .

”Vreau să mulțumesc sucevenilor care au fost la vot. Vreau să mulțumesc celor care au votat Partidul Național Liberal și celor care m-au votat pe mine. Mă bucur că prezența la vot în județul Suceava a fost aproape de media națională, chiar dacă aceste alegeri au fost desfășurate sub semnul incertitudinii având în vedere perioada de pandemie prin care trecem. O prezență de 46% la Suceava este rezonabilă”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe FLUTUR.

Totodată, Gheorghe FLUTUR a ținut să menționeze că aceste alegeri nu au escaladat focarele de COVID -19 și s-a reușit menținerea regulilor de gestionare a răspândirii virusului.

”Această campanie și aceste alegeri nu au escaladat focarele de COVID -19 așa cum unii pesimiști excesivi se așteptau. Am reușit să menținem aceste reguli de gestionare a contextului de pandemie”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe FLUTUR.

Partidul Național Liberal Suceava are în urma votului 53 de primari liberali și alți doi primari independenți susținuți de PNL la Gura Humorului și Frătăuții Vechi, în total 55 de primari. Totodată PNL Suceava are și 600 de consilieri locali. 

„Partidul Național Liberal Suceava este câștigător în aceste alegeri, iar cifrele arată acest lucru. Cele două mandate pe care le-am încheiat mi-au demonstrat încredere din partea sucevenilor.

PNL Suceava câștigă 53 de primari liberali și alți doi primari independenți susținuți de PNL la Gura Humorului și Frătăuții Vechi, în total 55 de primari. Avem 600 de consilieri locali PNL la nivelul județului”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe FLUTUR.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe FLUTUR își menține propunerile pentru funcțiile de vice-președinți ai Consiliului Județean Suceava în persoana lui Cristi CREȚU și Niculae BARBĂ.

”Mă bucur că majoritatea ne conferă să avem cei doi vice-președinți la Consiliul Județean Suceava și rămân consecvent pe propunerile Cristi CREȚU și Niculae BARBĂ”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe FLUTUR.


Share
Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 182.854 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ