Share

În anul 2019, Iași, capitala Moldovei, a devenit capitala conferințelor medicale

Sfârșitul lunii octombrie este marcat de un nou eveniment care reunește elitele medicale, atât din România, cât și din afara granițelor. În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie are loc prima ediție a Congresului Național de Neuroștiințe– ’’Provocări și controverse în neuroștiințe’’.

’’Este necesar să cunoaștem creierul și să-i înțelegem patologia, pentru că aceasta aduce după sine, afectări greu de imaginat și acceptat, atât de individ cât și de societate’ au declarat organizatorii.

Manifestarea are loc prin implicarea și colaborarea dintre Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași

Manifestarea are loc prin implicarea și colaborarea dintre Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Societatea Română de Neurochirurgie, Colegiul Medicilor din România, Societatea Română de Oftalmologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Academia de Științe Medicale, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Politehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry Romania, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Citeste si   Rezultate dezastruoase pentru Camelia GAVRILĂ și Maricel POPA! Se cere DEMISIA celor doi

Congresul Național de Neuroștiințe înglobează modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții și este precedat de un curs cu diferite subiecte de interes, adresat în principal medicilor rezidenți.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ