Share

În această săptămână, în cadrul rubricii „Interviul Săptămânii” discutăm cu domnul Iulian Cozianu, președintele filialei ieșene a Sindicatului ”Sanitas”.

Iulian Cozianu este asistent șef la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iași, dar și absolvent al Facultății de Drept.

Ne aflăm în plină pandemie de CORONAVIRUS, specialiștii informează că luna decembrie va fi o lună de foc atât pentru angajații din domeniul medical, dar și pentru cetățeni. Ne așteptăm la o explozie a cazurilor și deceselor provocate de virusul SARS-COV-2.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”

Totodată, epuizarea angajaților din domeniul sanitar este cât se poate de vizibilă după nouă luni de pandemie. În acest context, tema principală a acestui interviu vreau să o centrăm pe una dintre cele mai importante teme discutate la acest moment, atât la nivel național, cât și global.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ