Share

Cosette CHICHIRĂU, candidatul USR la primăria Municipiului Iași: ”Sărbători fericite tuturor și să ne vedem cu bine în 2020”

În cadrul ședinței de Consiliul Local, care a avut loc vineri ( 20.12 – n.r.), candidatul USR la primăria Iași, Cosette CHICHIRĂU, a transmis prin intermediul Ziarului Bună Dimineața Iași un mesaj tuturor ieșenilor.

Deputatul USR de IAȘI și viitor candidat la Primăria Municipiului Iași în 2020 a precizat că își dorește o calitate a vieții mai bună, mai puțină poluare și să elimine corupția din Municipiul Iași.

Eu sper să fiu primarul Iașului și în acest context pentru mine speranța și dorința pentru ieșeni este să avem o calitate a vieții mai bună, mult mai puțină poluare, trafic, să dezvoltăm orașul, să realizăm investițiile pentru care avem bani și să eliminăm corupția din orașul Iași. Sărbători fericire tuturor și să ne vedem cu bine la anul”, a declarat Cosette CHICHIRĂU, candidatul USR la primăria Municipiului Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ