Share

Replici acide cu zeci de proiecte pe masă

Ședința de Consiliu Județean care a avut loc ieri a dus la un scandal de proporții în cadrul instituției, început de la ora 07:30, când aleșii județeni au convocat comisiile de specialitate.

Ordinea de zi a fost adoptată în unanimitate și ședința a început după o oră de discuții privind prevederile Codului Administrativ, în privința comisiilor de specialitate.

Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel POPA, a scos de pe ordinea de zi, proiectul privind premiera sportivilor în cadrul Galei Sportului Ieșean, afirmând că liberalii nu sau întâlnit în Comisia de Specialitate, pentru a discuta acest proiect. 

Citeste si   Orban: Nu trebuie renumărate voturile la Sectorul 1. PSD a rămas în anii '90 în materie de comportament electoral

Ședința a început cu validarea mandatului de consilier judeţean a lui Adrian ACOSTOAIEI, de la PMP. Inițial, mandatul acestuia, a ridicat semne de întrebare, potrivit problemelor de incompatibilitate conform Comisiei Juridice, probleme care au fost lămurite. Urmează ca mandatul acestuia să fie validat.

Pe lângă acest proiect de hotărâre alte 31 au făcut subiectul intrigilor între aleșii județeni

PNL Iași, a făcut din ședința de Consiliu Județean, obiectivul unei abținerii în ceea ce privește votarea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Citeste si   Primarul PEDOFIL din MOGOȘEȘTI-SIRET a obținut un nou mandat! 555 de VOTURI pentru DAMIAN BUTNARIU.

Liberalii au folosit ABȚINEREA, ca metodă de a nu vota proiectele importante pentru județul Iași, cautând pretexte și afirmând că proiectele trebuie să fie studiate mai în detaliu, lucru care se face în cadrul comisiilor de specialitate, care ar fi trebuit să fie convocate, potrivit legii, cu 2-3 zile înainte de ședința de Consiliu Județean.

Proiecte cum ar fi cele enumerate mai jos, au fost respinse de PNL, prin abținerea lor

 -Stabilirea normativelor proprii de cheltuieli pentru consumul auto de combustibil auto pentru derularea activităților specifice Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Iași

Citeste si   Mailurile secrete dintre Ponta și Ghiță. Fostul premier cerea "execuția" Elenei Udrea și a lui Rareș Bogdan 

-Dotările independente la Filarmonica ”Moldova” Iași

-Stabilirea cuantumului cheltuielilor de catering în vederea hranei pentru școlile din subordinea CJ Iași

-Alocarea sumei de 40.000 Lei pentru Opera Națională Română pentru Gala Operelor Naționale

-Construirea de evaluare a indicatorilor de performanță pentru Aeroportul Iași

-Construirea unei  proprietăți publice pentru bătrâni în Podu Iloaiei

NU din partea PNL pentru Filarmonică, Operă, Sport, Educație, Bătrâni!

Proiectele trebuie să mai fie studiate”, au declarat unii dintre liberali.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ