Share

Prezentarea proiectelor aflate în desfășurare din comuna Oţeleni

În comuna Oțeleni, priectele aflate în desfăşurare, sunt necesare pentru dezvoltarea comunei. Prin aceste proiecte, primarului comunei Oţeleni, Felician GHERĂESCU, încercă să ofere cetăţenilor cele mai bune condiţii de trai.

Primul proiect aflat în desfășurare, are ca obiectiv, modernizarea drumurilor de interes local pentru înlăturarea efectelor inundațiilor, fiind eligibili cu 3,8 km de drum.

Proiectul este finanțat prin Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Fiind vorba despre drumuri care au suferit în urma calamităților în 2017, acest proiect este eligibili pentru implementare, în comuna Oțeleni.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

În satul Hândrești nu există un cămin cultural sau o sală mai mare pentru diferitele sărbători sau tradiții de iarnă. Astfel că s-a decis implementarea unui proiect prin Compania Națională de Investiții care să servească acestui obiectiv. În acest sens, în perioada următoare, se intră în procedura de achiziție și contractare a lucrărilor.

Mihai GHERĂESCU:Pe lista de investiții a anului 2020, avem în plan, achiziționarea unei mașini de pompieri”

Pe lista de investiții a anului 2020, mai este în plan, achiziționarea unei mașini de pompieri, deoarece comuna Oţeleni este la o distanță destul de mare de oraș, având aproximativ 30 de kilometri până în Târgu – Frumos, unde există stație de pompieri.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Există posibilitatea înfiinţării unei grupe de pompieri Voluntari care să se folosească de autospeciala respectivă și să intervină în situații

Printre proiectele care au asigurată finanțarea, se regăsește și drumul Județean care face legătura cu județul Neamț.

Mihai GHERĂESCU: „Printre proiectele care au asigurată finanțarea, se numără și proiectul reabilitării și asfaltării drumului Județean 280

Este o investiție a Consiliului Județean, iar cu ajutorul președintelui Maricel Popa, a fost prioritizată investiția. Începând cu 1 martie, se va da ordinul de începere a lucrărilor și pentru acest drum, iar perioada de execuție va fi de nouă luni. Până la sfârșitul anului, drumul urmează să fie reabilitat și modernizat.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Printre proiectele aflate în desfășurare, se numără și construirea unei grădinițe în satul Hândrești. Finanțarea este asigurată prin PNDL și urmează ca anul acesta să fie contractat un constructor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ