Share

Proiecte finalizate cu succes în comuna ieşeană DUMEŞTI

În perioada 2016-2020, în comuna DUMEŞTI, au fost finalizate numeroase proiecte, care au dus la dezvoltarea comunei, prin intermediul primarului Mihai COCOVEICĂ, care a încercat să ofere cetăţenilor cele mai bune condiţii de trai.

În perioada menţionată, au fost finalizate proiecte precum:

Un prim proiect, a avut în vedere, îmbunătățirea infrastructurii agricole, în comuna Dumești. Este vorba despre drumul de exploatație agricolă, localizat în vecinătatea satului și a comunei Dumești.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Acest segment de drum este asfaltat, datorită faptului că ne aflăm în etapa de reactualizare a Planului Urbanistic General, (PUG), conform căruia, suprafeţele din extravilan, sunt introduse în intravilanul comunei.

Ca direcție de perspectivă, ne dorim ca din punct de vedere imobiliar, comuna Dumești, să se extindă pe această zonă

Cel de-al doilea proiect finanțat, al comunei Dumești, a avut în vedere, modernizarea drumurilor comunale. A fost o investiție absolut necesară, deoarece s-a creat o legătură între Dumești și satul Hoisești, cu ieșire spre drumul european.

Citeste si   De ce să alegi un Echipament Profesional de Protecție la Sablare

 Cel de-al treilea proiect finalizat al comunei Dumești, a vizat construirea unei Grădinițe cu program normalsituată în centrul comunei. Grădiniţa beneficiază de toate dotările necesare desfășurării actului educațional: încălzire centralizată, apă caldă, sistem de iluminat, sistem de supraveghere, atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii.

A fost construită cu trei săli de clasă şi sunt înscrişi aproximativ 50 de copii și două cadre didactice.

Citeste si   VOT de BLAM la adresa PSD! PNL obține MAJORITATEA în județul IAȘI

Este de menţionat faptul că, înainte de a pătrunde în sala de clasă, copiii sunt examinați în cabinetul medical de care dispune grădinița, iar accesul în clasă le este permis, în funcție de condiția medicală.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ