Share

Proiecte finalizate cu succes în comuna ieşeana OȚELENI

În perioada 2016-2020, în comuna Oțeleni, au fost finalizate numeroase proiecte, care au condus la dezvoltarea comunei, prin intermediul primarului Felician GHERĂESCU, care a încercat să ofere cetăţenilor cele mai bune condiţii de trai.

În perioada menţionată, au fost finalizate proiecte precum:

Mihai GHERĂESCU: ”Am avut mai multe proiecte, unele le-am preluat de la fostul primar, altele au fost pornite de la zero”

În perioada 2016-2020, un prim proiect realizat  a fost modernizarea drumurilor de interes local în comuna Oțeleni, un drum din două tronsoane, cu o lungime de 5 km. Gradul de realizare a acestui proiect este în proporție de 90%.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Tot în această perioadă, au fost realizate și recepționate drumuri de exploatație agricolă.

 

 

Totodată, a fost finalizat și Căminul Cultural, iar din cauza faptului că a existat și incidentul Colectiv, au fost schimbate normele de avizare și de autorizare.

Printre proiectele demarate în comuna Oțeleni a fost achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene.

 

 

Mihai GHERĂESCU: ”În privința sistemului medical din  comuna Oțeleni, pot preciza că am avut un proiect care a prevăzut dotarea și reabilitarea dispensarului”

În privința sistemului medical din comuna Oțeleni, a existat un proiect care a prevăzut dotarea și reabilitarea dispensarului. Este o investiție finală utilă, de care cetățenii comunei Oțeleni se pot bucura, deoarece comuna este destul de îmbătrânită și localnicii au nevoie de servicii de îngrijire medicală.

Citeste si   COPIII Revoluției – povești FILMATE cu părinții REVOLUȚIONARI și copiii acestora despre tranziția de la COMUNISM la democrație

 

A fost construită o grădiniță, de curând, în comuna Oțeleni, aceasta fiind localizată lângă dispensarul din comuna.

 

Mihai GHERĂESCU: ”În campania electorală, sloganul înaintat cetățenilor a fost, că educația și sănătatea vor fi prioritare în comuna Oțeleni”

În cadrul școlii din comuna Oțeleni, a fost construit și un teren de fotbal, acoperit cu gazon sintetic. Proiectul a fost finanțat din fondurile proprii ale bugetului local.

 

 

În satul Hândrești a fost realizat proiectul numit ”Înființare rețea de apă în sistem centralizat”, investiție finanțată de Ministerul Dezvoltării prin programul PNDL.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

 

“Toți cei care au fost la conducere, au promis apă curentă în comuna Oțeleni, dar nimeni nu făcuse absolut nimic”

În comuna Oțeleni a fost identificat un teren în conformitate cu cererea și s-a stabilit corect traseele, pentru a putea implementa acest proiect care prevede racordarea la apă curentă.

Drumurile de interes local, au fost asfaltate în proporție de 3,3 km în comuna Oțeleni. Este o investiție care va continua.

Mihai GHERĂESCU: ”Și eroii trebuie cinstiți, având în vedere că ei și-au dat viața pentru pământul țării”

Printre realizările comunei menționate mai sus, a fost construit și un monument istoric dedicat eroilor finanțat integral prin Ministerul Culturii.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ