Share

Medici și asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iași au ieșit în curtea spitalului în semn de protest, după ce acolo a fost adusă o pacientă însărcinată și care este suspectată că are coronavirus.

Astăzi în cadrul Maternității ”Elena Doamna” din Iași, un grup de cadre medicale au protestat în fața spitalului, fiind revoltați de lipsa echipamentelor.

Angajații maternității spun că nu au echipament de protecție împotriva coronavirusului și mai mult, astăzi spitalul lor nu era de gardă, prin urmare pacienta ar fi trebuit dusă la Maternitatea Cuza Vodă Iaşi.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

Pacienta a fost transferată de la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș și urmează să nască în cadrul Maternității ”Elena Doamna” din Iași.

În timpul protestului managerul Maternității ”Elena Doamna” din Iași, Gabriel MARTINESCU și-a făcut apariția rugând cadrele medicale să se întoarcă în spital.

Medicii nu au dat curs invitației managerului, replicând că ”Nu suntem de gardă”.

Deoarece nu a oferit o declarație la fața locului, managerul Maternității ”Elena Doamna” din Iași, Gabriel MARTINESCU, a fost contactat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, dar nu a răspuns.

Citeste si   STUDIU: Așteptările ANTREPRENORILOR din EUROPA cu privire la anul 2021

Am încercat să obținem un punct de vedere și de la Direcția de Sănătate Publică Iași. Purtătorul de cuvânt, Marius VOICESCU, a declarat că nu cunoaște speța și să contactăm conducerea spitalului.

”Nu cunosc această informație, trebuie să mă interesez. Vă rog să luați legătura cu conducerea spitalului”, a declarat Marius VOICESCU, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Iași.

Citeste si   Iulia SCÂNTEI, TAXATĂ de IEȘENI: ”De DOAMNA aflăm doar ACUM, dar am înțeles că a terminat deja un MANDAT”

Vom reveni cu detalii.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ