Share

PSD Iași și-a lansat astăzi (07.11. -n.r.) candidații pentru alegerile parlamentare. 

Lista pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Vasile TOMA, urmat de Vasile CÎTEA, Marius OSTAFICIUC, Silviu MACOVEI și Vasile AXINTE.

La Senat, lista va fi deschisă de către fostul președinte al Consiliului Județean Iași, Maricel POPA urmat de Bogdan COJOCARU, Florin BOCA, Anton ANTI (primarul comunei Butea) și Aurica COBUZ.

Lansarea candidaților poate fi văzută AICI!

Fostul președinte al Consiliului Județean Iași și candidat la Senatul României, Maricel POPA a declarat că ieșenii trebuie să înțeleagă că vor stabili la alegerile din 6 decembrie viitorul României.

Citeste si   „Legile puterii” | Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: Pesediștii mint, vor beneficia de pensii speciale

Totodată, a numit actuala Guvernare ”criminală” declarând că aceștia expun românii la foarte multe riscuri căutându-și doar propriul interesul.

”După patru ani la conducerea Consiliului Județean Iași, mă înscriu în cursa pentru Senatul României! Am o experiență și un portofoliu bogat și pot spune că mă recomandă lucrurile pe care am reușit să le realizez. Actualii guvernanți nu ar trebui să ne expunem la riscuri suplimentare.

Guvernul liberal se gândește la propriile interese, iar acest lucru ne arată că acest Guvern criminal trebuie să plece. Ieșenii trebuie să știe că dincolo de persoane și partide, se stabilește viitorul României”, a declarat Maricel POPA, fost președinte al Consiliului Județean Iași și candidat la Senatul României.

Vasile CÎTEA actual deputat a declarat că este o onoare să reprezinte cetățenii Iașului în continuare și își dorește să construiască la Iași, alături de colegii săi o bază sportivă pentru olimpici. 

”Este o onoare să reprezint cetățenii Iașului în continuare. Sper ca noul Parlament să facă ordine în ceea ce se întâmplă cu viețile noastre, cu ceea ce va urma.

Merg în Parlament cu un crez care a fost asumat de candidații la CJ și CL, necesitatea unei baze sportive olimpice, o bază sportivă completă, la nivelul Iaşului”, a declarat Vasile CÎTEA, candidat la Camera Deputaților din partea PSD Iași.

 

Citeste si   Nicușor Dan renunță la o parte din politiștii care păzeau Primăria: Este nepotrivit să fie păzită ca o cetate

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ