Share

Președinte al Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, va fi cap de listă la Senat, din partea Iașului.

Conferința de presă susținută de Maricel POPA în cadrul Casei Muzeelor

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Iasi pe Marţi, 13 octombrie 2020

Alături de el, la deputați, favorit pentru a fi cap de listă, va fi Marius Ostaficiuc, un personaj controversat, atât ca afacerist, cât și ca politician. Cei doi își doresc mandatele de senator, respectiv deputat pentru a avea asigurată imunitatea parlamentară, care chiar dacă nu-i scapă, măcar rețin o vreme demersurile anchetatorilor, privind numeroasele afaceri controversate pe care le-au făcut timp de mai mulți ani.

Citeste si   Nicolae Băniciou, lăsat fără imunitatea parlamentară, vrea să ajungă cât mai repede în fața instanței: Toate acuzațiile sunt niște minciuni

Interesant este că PSD Iași nu o va pune cap de listă pe deputatul Camelia Gavrilă, candidatul PSD la funcția de primar al Iașului, unde a obținut cel mai slab scor din istoria PSD Iași.

Întrebat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași” în cadrul unei conferințe de presă dacă va fi pe poziția 1 în cadrul Senatului, Maricel POPA nu a oferit un răspuns concret declarând:

”Comitetul executiv va decide acest lucru”. 

Iașul a înregistrat, la ultimele alegeri, din 27 septembrie 2020 cel mai slab scor din istoria organizației județene, pierzând atât Primăria Iași, cât și Consiliul Județean Iași. La cum se prezintă lucrurile, PSD va avea un scor slab și la alegerile parlamentare care se vor esfășura în data de 6 decembrie 2020.

Citeste si   Florin Cîțu cere anchetarea execuției bugetare din 2017-2019: ”PSD a subminat economia națională”

Întrebat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași” în cadrul conferinței de presă organizată ieri (13.10 -n.r.) când va fi finalizată lista candidaților PSD Iași pentru parlamentare, Maricel POPA a declarat:

”Probabil voi merge la București pentru a definitiva lista”


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ