Share

A murit unul dintre membrii familiei Stănescu din județul Iași

Ieri (17.12- n.r.), în jurul orei 14:30, în curtea Unității de Primiri Urgențe Iași, medicii, pacienții și trecători au asistat la un moment fără precedent. Este vorba despre o femeie din familia Stănescu, care a fost declarată decedată, după ce a ajuns în cadrul UPU Iași.

Citeste si   Vezi lista școlilor în care se suspendă cursurile școlare în modalitatea „faţă în faţă"

Familia femeii a asaltat UPU Iași, în urlete și țipete, cerând explicații pentru evenimentul nefericit.

Familia Stănescu afirma ieri (17.12- n.r.), în curtea UPU Iași, că vinovați sunt medicii care nu au oferit îngrijirile corespunzătoare.

Tot în declarația familiei, unul dintre membri afirmă că va da în judecată spitalul pentru cele întâmplate: ”Este vina voastră. Nu s-a avut grijă. Vă vom da în judecată”, a declarat fiul femeii decedate.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Deoarece acțiunea familiei Stănescu a dus la perturbarea liniștii publice și a desfășurării acțiunilor medicilor, a fost necesară intervenția jandarmeriei.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ