Share

Protest cu sute de credincioși, după anularea pelerinajului de Sf. Parascheva

Sute de credincioși au protestat în cursul zilei de ieri (14.10. n.r.) la IAȘI față de interdicțiile impuse în pandemie și restrângerea pelerinajului dedicat Sfintei Parascheva, cerând să fie și ei lăsați să se roage lângă moaște.

LIVE: Protest la Sfânta Parascheva

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Iasi pe Miercuri, 14 octombrie 2020

La insistențele pelerinilor și în urma protestului, autoritățile au permis intrarea tuturor credincioșilor să se roage la moaște

„Eu cu familia mea mergeam an de an la Iași la raclă, însă în acest an datorită interdicțiilor nu am mai mers. Am văzut că au fost proteste, am văzut că nu toată lumea purta mască,  nu vreau că comentez situația, însă este dureros ce se întâmplă.

Credința o porți în suflet până la urmă și nimeni nu îți poate lua asta. Chiar dacă nu am fost prezenți la Moaște, ne-am rugat și de acasă. Însă toată această situație cu acest virus și cu aceste impuneri… parcă sunt duse  prea la extrem. Nu ne rămâne decât să ne rugăm și să avem încredere în Dumnezeu”, a declarat cetățeanul sucevean Elena M. pentru ziarul Bună Dimineața Suceava.

În acest context, amintim că sute de credincioși au protestat miercuri, 14 octombrie a.c., la IAȘI față de interdicțiile impuse în pandemie și restrângerea pelerinajului dedicat Sfintei Parascheva, cerând să fie și ei lăsați să se roage lângă moaște.

Citeste si   Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 2-0

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ